Jumping Berestein

Jumping Berestein is nog een van de weinige springconcoursen op gras en bestaat alweer ruim 10 jaar! Het vindt elk jaar plaats rond het laatste weekend van mei. Er zijn altijd leuke geldprijzen te winnen dankzij onze fantastische sponsors.

Op zaterdagavond wordt het concours onderbroken voor het gezellige ruiterbal. Even tijd voor ontspanning met een drankje, hapje en live-muziek.

Het concours wordt gehouden op het terrein van manege Berestein. De manege beschikt over een goede buitenbak (met Agterberg bodem) om in te springen, deze bevindt zich naast de ring. De manege heeft een gezellige kantine waar voor de innerlijke mens gezorgd wordt. Ook is er een fantastisch terras naast de kantine, met uitzicht op het parcours waar de niet-ruiters altijd graag gebruik van maken.

Er zijn mogelijkheden paarden tijdens het concours te stallen bij de manege. Informatie daarover kan ingewonnen worden bij de manege.

Organisatie
De HRJV organiseert het concours samen met Manege Berestein. En het zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze geweldige vrijwilligers. Zij zijn samen met de deelnemende ruiters, elk jaar onmisbaar om er weer een succes van te kunnen maken.

Kortom een evenement dat je niet wilt missen! Voor de actuele informatie over Jumping Berestein, volg ons via facebook!

Jumping Berestein 2015
Agenda
Datum Evenement Informatie
26-12-2016Kerstspringen Meer informatie
22-01-2017Dressuur B t/m MMeer informatie
12-02-2017Dressuur B t/m M Meer informatie
12-03-2017Dressuur B t/m MMeer informatie
Haagse Rij- en Jachtvereniging
secretariaat@hrjv.nl
www.hrjv.nl Lozerlaan 10
2544 LG Den Haag
070 - 367 60 90
info@manegeberestein.nl
www.manegeberestein.nl