Over de HRJV

Het Bestuur

Voorzitter

Jamie Lee Lenssen

Penningmeester

Marjolein Frauenfelder

Wedstrijdsecretariaat

Janny Wouters

Ledenadministratie

Nathalie v.d. Berg


Vrijwilligers

Bij de verschillende evenementen die de Haagse Rij- en Jachtvereniging (HRJV) organiseert, kunnen we altijd rekenen op een trouwe groep vrijwilligers. Zonder hen zouden wij niet zoveel wedstrijden en andere activiteiten kunnen organiseren. Maar we hebben nooit genoeg vrijwilligers… we zijn altijd op zoek naar extra mensen die willen helpen onze evenementen tot een succes te maken! Je kunt dan denken aan parkeerbeheer, aan het optreden als ringmeester, het helpen op- en afbouwen van een parcours bij de springwedstrijden of helpen bij een van de posten bij een puzzelrit of oefencross. Heb je belangstelling, dan kun je je via een van de bestuursleden opgeven of een mailtje sturen.

Wedstrijdsecretariaat

De Haagse Rij- en Jachtvereniging (HRJV) is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).
De HRJV organiseert elk jaar een flink aantal dressuurwedstrijden en een aantal springwedstrijden, waaronder Jumping Berestein, het 3-daagse springconcours op gras. Kijk bij onze Agenda voor de data van de wedstrijden en andere evenementen. Elk jaar worden de data wedstrijden afgestemd met andere verenigingen die aangesloten zijn bij de KNHS zodat er sprake is van een goede spreiding en niet alle wedstrijden in dezelfde weekenden plaats vinden.
Je kunt je aanmelden via Startlijsten.nl. Wil je meer informatie dan kun je mailen naar ons wedstrijdsecretariaat

Onze Manege

De HRJV heeft als thuisbasis Manege Berestein, centraal gelegen aan de Lozerlaan 10 te Den Haag. Manege Berestein beschikt over twee overdekte rijbanen, één overdekte buitenbaan en één grote buitenbaan. Deze zijn voorzien van een Agterberg bodem. De manege is goed bereikbaar en er is voldoende gelegenheid om tijdens de wedstrijden uw trailer te parkeren op het terrein van de Uithof.
Manege Berestein is gelegen nabij het fantastische natuurgebied Madestein en uitermate geschikt als uitvalsbasis voor het maken van prachtige buitenritten, ook naar het strand. De manege biedt zowel groeps- als privélessen voor beginners en gevorderden. Naast manegeactiviteiten, zijn er ook volop mogelijkheden voor pensionstalling. Voor meer informatie over de manege, klik hier.