Jumping Berestein heeft sinds 2021 een prachtig aangelegde piste aangelegd door de Grondslag van Ben Agterberg. Het springconcours vindt dit jaar plaats op 12 tm 14 mei 2023. Er zijn ook dit jaar weer mooie geldprijzen te winnen dankzij onze fantastische sponsors.

Deze wedstrijd is tevens selectiewedstrijd voor de Jong KNHS Zuid-Holland Voorjaarstrofee 2023, waarbij het 1e parcours mee telt voor de selectie.

Op zaterdagavond organiseren wij traditiegetrouw een gezellig ruiterbal. Even tijd voor ontspanning met een drankje, hapje en live-muziek.

Het concours wordt gehouden op het terrein van manege Berestein. De manege beschikt over een goede buitenbak (met Agterberg bodem) om in te springen, deze bevindt zich naast de ring. De manege heeft een gezellige kantine waar voor de innerlijke mens gezorgd wordt. Ook is er een fantastisch terras naast de kantine, met uitzicht op het parcours waar de niet-ruiters altijd graag gebruik van maken.

Er zijn mogelijkheden paarden tijdens het concours te stallen bij de manege. Informatie daarover kan ingewonnen worden bij de manege.

Organisatie

De HRJV organiseert het concours samen met Manege Berestein en zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze geweldige sponsoren en vrijwilligers. Zij zijn samen met de deelnemende ruiters, elk jaar onmisbaar om er weer een succes van te kunnen maken. Kortom een evenement dat je niet wilt missen! Voor de actuele informatie over Jumping Berestein, volg ons via Facebook!